Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Kırklareli Yerel Yönetimler Katı Atık Birliği’nin (Kırk-Kab) düzenlediği toplantıya katılım gösterdi. Toplantıda, il genelinde katı atık yönetimi ve çevreye duyarlı uygulamalarla ilgili önemli kararlar alındı. Başkan İn, alınan kararların Kırklareli için hayırlı olmasını dilediğini belirterek, birlik içerisinde çalışmanın il genelindeki çevre sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkan İn, çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı çerçevesinde, Kavaklı’da uygulamaya konulacak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ve bu projelerin Kırk-Kab’ın stratejileriyle uyumlu olacağını da ekledi. Toplantıya katılan diğer belediye başkanları ve yerel yönetim temsilcileri ile iş birliği içerisinde çalışacaklarını vurgulayan Başkan İn, çevre sorunlarına ortak çözümler bulmanın önemine dikkat çekti.

Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti

Toplantıda, katı atık yönetimi, geri dönüşüm projeleri ve çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik adımların atılması konusunda önemli kararlar alındığı bildirildi. Kırk-Kab’ın, Kırklareli genelinde çevreyi koruma ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlama hedefiyle çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner