AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katıldığını duyurdu. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, teşkilat çalışmaları ve ülke gündemine dair önemli konular ele alındı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Dağtaş, "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiğimiz il başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim," ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Martin CHP'ye katıldı İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Martin CHP'ye katıldı

Başkan Dağtaş, toplantıda alınan kararların Kırklareli teşkilatına önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. AK Parti Kırklareli teşkilatı olarak, halkın beklentilerini karşılamak ve yerelde güçlü bir yapı inşa etmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay