Demirköy Belediyesi, ilçeye olan sevgi ve bağlılığını her gün yaptığı özverili çalışmalarla gösteriyor. "Aşkına koşan yorulmaz!" diyerek yola çıkan belediye ekibi, ilçeyi güzelleştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli bölgelerinde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarla, Demirköy’ün genel görünümünün iyileştirilmesi ve halkın daha temiz ve bakımlı bir çevrede yaşaması hedefleniyor.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Belediye yetkilileri, “Biz bu ilçeyi gönülden seviyoruz. Her gün gönül vererek çalışıyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlçemiz genelinde temizlik, bakım ve onarımlar yapılmaya devam ediliyor.” ifadelerini kullanarak, hizmetin kesintisiz süreceğini belirtti.

Demirköy Belediyesi, vatandaşlarının da desteğiyle ilçeyi daha da güzel hale getirmek için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay