Ziyaret Haberleri

Ziyaret haberleri ve güncel Ziyaret gelişmeleri, Ziyaret ile ilgili tüm video, Ziyaret fotoğrafları ve Ziyaret haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Rafet Özdinç’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit Fehmi Koç’un sene-i devriyesinde kardeşi Hazime Küçük’ü ziyaret etti.

Gündem

Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, belde Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek Kütüphane Müdürü Erdem Gülşen ile bir araya geldi.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Nihat Kuş ve oğlu Güven Devlet Kuş’u, İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve Teşkilat Başkanı Cengiz...

Eğitim

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun’u makamında ziyaret...

Eğitim

Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, ilçedeki okulları ziyaret ederek seminerde bulunan öğretmenlerle buluştu.

Gündem

Kırklareli Defterdarı Satılmış Cem Öksüz, tayini sebebiyle Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, Doğanca köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi ve köyde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi, esnafa hayırlı işler diledi.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Dikilitaş’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Edirne’de öğretmenlik yapan kardeşi Ayşegül Sert’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem

Şehit Tarık Korkmaz’ın annesi Süreyya Korkmaz, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.