Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, ilçede yapılması planlanan yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere bir dizi önemli ziyarette bulundu. Başkan Hoşgör, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Güvendi, Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Karayolları İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Yenilmez ve İstanbul AK Parti İl Teşkilat Üyesi Mehmet Çolak ile bir araya geldi.

Başkan Gündüz Hoşgör, ziyaretler sırasında ilçenin gelişimi için planlanan yatırımlar hakkında detaylı değerlendirmelerde bulundu. Bu ziyaretlerin, Pehlivanköy'ün geleceği için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Hoşgör, projelerin hayata geçirilmesi için işbirliğinin ve desteğin önemine vurgu yaptı.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Bu ziyaretlerin, Pehlivanköy Belediyesi'nin ilçenin kalkınması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması yönünde attığı adımların bir parçası olduğu belirtildi. Başkan Hoşgör, ilçeye değer katacak projelerin hayata geçirilmesi için gerekli tüm çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ve bu süreçte farklı kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olmanın önemine inandıklarını vurguladı.

Başkan Hoşgör, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Kahraman Güvendi, Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Sn. Mehmet Atalay, Karayolları İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Yenilmez ve İstanbul AK Parti İl Teşkilat Üyesi Sn. Mehmet Çolak’ı ziyaret ederek ilçemizde yapmayı hedeflediğimiz yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner