Yönetim Haberleri

Yönetim haberleri ve güncel Yönetim gelişmeleri, Yönetim ile ilgili tüm video, Yönetim fotoğrafları ve Yönetim haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

17 yıl aradan sonra profesyonel liglere dönüş yapan Çorluspor 1947’de yapılan genel kurulun ardından Yusuf Gümüş başkanlığındaki yeni yönetim, görev...

Gündem

TÜGVA Kırklareli il yönetimi ve ilçe temsilcileri, Teşkilat Koordinatörü Zafer Karamağara ile bir araya geldi. Birlikte daha güçlü, birlikte daha...

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu sonuçlandı, yeni yönetim belirlendi.

Gündem

Kristal-İş Sendikası'nın 13. Genel Kurulu seçimleri başladı. Üyeler, yeni yönetimi belirlemek için oy kullanıyor. Demokratik süreçte adaylar projelerini üyelere sunuyor.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Kaynarcaspor yönetim kurulu ve futbolcularıyla bir araya gelerek, kulübün geleceği hakkında önemli kararlar aldı.

Spor

Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, Evrensekiz Evrenspor'un genel kurulunda divan başkanlığı yaparak yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Siyaset

AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, haftalık olağan ilçe yönetim ve yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Kulübü, 2024-2025 dönemi için genel kurul gerçekleştirerek, eski yönetime teşekkür etti.

Gündem

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği'nde yeni yönetim belirlendi. Başkanlığı Erol Ateş üstlendi. Görev dağılımı yapıldı, kararlar alındı.