Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi'nde gerçekleşen devir teslimin ardından, Şişecam Otomotiv Fabrikası Baştemsilcisi Serhat Orhan ve beraberindeki temsilciler, yeni Şube Başkanı Tamer Soysal ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Klasik araç tutkusunu işe dönüştürdü, fiberglas araç üretiminde sınır tanımıyor Klasik araç tutkusunu işe dönüştürdü, fiberglas araç üretiminde sınır tanımıyor

Gerçekleşen bu ziyarette, sendikal dayanışma ve işçi hakları üzerine sohbet edilirken, yeni yönetimin işçi temsilcileriyle sıkı bir iş birliği içerisinde olacağı vurgulandı. Şube Başkanı Tamer Soysal, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Orhan ve temsilcilerine teşekkürlerini ileterek, birlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanlığı devir teslim sonrası Şişecam Otomotiv Fabrikası Baştemsilcisimiz Serhat Orhan ve temsilcilerimiz Yeni Şube Başkanımız Tamer Soysal'ı ve şube yönetimimizi ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner