Yasak Haberleri

yasak haberleri ve güncel yasak gelişmeleri, yasak ile ilgili tüm video, yasak fotoğrafları ve yasak haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Ağustos 2024 tarihinde Vize’deki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi, delinatörlerin usulsüz kullanımının kamu zararı oluşturduğunu belirterek, belirli alanlarda yasaklandığını duyurdu.

Özel Haber

Kırklareli'de sıcaklardan bunalan çocuklar, yasak uyarılarına rağmen süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor. Güvenlik riskleri artıyor.

Gündem

Kırklareli Vize ilçesi Kıyıköy beldesinde olumsuz hava şartları sebebiyle denize girişler yasaklanmasına rağmen vatandaşlar yasağı dinlemeyerek denize girdi.

Gündem

Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle Vize ilçesindeki tüm plajlarda 7-8 Temmuz 2024 tarihlerinde denize girmek yasaklandı.

Gündem

Avustralya hükümeti, önümüzdeki haftalardan itibaren eczaneler dışında elektronik sigara satışını yasaklayan yasayı hayata geçiriyor.

Asayiş

Kırklareli'nde hava şartları nedeniyle denize giriş yasağı olmasına rağmen denize giren bir kişi boğulma tehlikesi yaşadı.

Gündem

Kırklareli'nin Vize ilçesinde olumsuz hava şartları dolayısıyla tüm plajlarda denize girmek 3 gün boyunca yasaklandı.

Gündem

Vize'de olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle 28-30 Haziran tarihleri arasında tüm plajlarda denize giriş yasaklandı.

Kültür Sanat

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Taşlıca köyünde türbesi bulunan Oruç Gazi hazretlerinin davul sesinden rahatsız olduğu ve bir gelin alayının davulla...

Gündem

Vize Kaymakamlığı, kötü hava ve deniz koşulları nedeniyle 22-23 Haziran 2024 tarihlerinde ilçedeki tüm plajlarda denize girmeyi yasakladı.

Asayiş

Tekirdağ Valiliği tarafından alınan karar ile il genelindeki ormanlara girişler 4 ay süreyle yasaklandı.