Merasim Haberleri

merasim haberleri ve güncel merasim gelişmeleri, merasim ile ilgili tüm video, merasim fotoğrafları ve merasim haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Nazlı ve Gökay çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Buse ve Arifcan çiftinin düğün merasimine katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Eylül ve Berk çiftinin nişan merasiminde yer alarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Gizem ve Tolga çiftinin düğün merasiminde yer aldı, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Rabia ve Abdullah çiftinin nişan merasimine katılarak, genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Seda ve Mert çiftinin nikahını kıyarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Gündem

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Eyüp Akbaş ve Hacer Aytekin’in düğün merasimine katılarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Gündem

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Serkan Patan ve Arzu Öztürk çiftinin düğün merasimine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Ceyda ve Onur çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Gündem

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Busenur Yanar ve Berkay Gündüz'ün düğün merasimine katılarak genç çifti tebrik etti ve bir ömür...

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Fatma ve Anıl çiftinin nikâh merasiminde mutluluklarına ortak oldu.