Malazgirt Zaferi Haberleri

Malazgirt Zaferi haberleri ve güncel Malazgirt Zaferi gelişmeleri, Malazgirt Zaferi ile ilgili tüm video, Malazgirt Zaferi fotoğrafları ve Malazgirt Zaferi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Malazgirt Zaferi’nin 953. ve Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümlerinde, Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa...

Gündem

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, 1071 Malazgirt Zaferi’nin 953. yıldönümünü kutlayarak Sultan Alparslan ve kahraman ecdadı andı.

Gündem

Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Ünsal Vural, Malazgirt Zaferi'nin 953. ve Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümlerinde zaferlerin mimarlarını minnetle andı.

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde, Anadolu'yu Türk yurdu yapan tüm atalarımızı rahmet ve minnetle andı.

Gündem

Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz’un yıl dönümünde tarihimizin kahramanlarını rahmet ve minnetle andı.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Malazgirt Zaferi’nin 953. ve Büyük Taarruz’un 102. yıldönümünü kutlayarak kahramanları andı.