Kırklareli TSO Haberleri

Kırklareli TSO haberleri ve güncel Kırklareli TSO gelişmeleri, Kırklareli TSO ile ilgili tüm video, Kırklareli TSO fotoğrafları ve Kırklareli TSO haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Kırklareli TSO’yu ziyaret ederek esnafın sorunları ve Kırklareli ekonomisi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Gündem

62 ülkeden iş insanlarının buluştuğu zirvede, iklim değişikliğiyle mücadelede iş dünyasının rolü ele alındı.

Ekonomi

Kırklareli TSO, Almanya’da yatırım fırsatları ve şirketleşme konularını ele alan bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Gündem

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Antalya’da düzenlenen 13. YÖREX Fuarı’nda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu karşılama komitesinde yer aldı.

Gündem

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve Meclis Üyeleri, Kırklareli Valisi Uğur Turan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gündem

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Şırnak Vali Yardımcısı Talha Altuntaş ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Gündem

Kırklareli TSO, KOSGEB ve TRAKYAKA iş birliğiyle düzenlediği "KOBİ’lere Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi" ile işletmelere proje yazma ve hazırlama süreçlerini...

Ekonomi

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Eylül 2024’te yapılan ihracatın, bir önceki aya ve geçen yılın aynı dönemine kıyasla önemli ölçüde...

Ekonomi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, 2024 yılı Eylül ayı içerisinde 26 firmanın kuruluş işlemini gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, misafirleriyle bir araya gelerek istihdam ve ekonomik canlanma için yapılan çalışmaları anlattı.

Gündem

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.

Gündem

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Kırklareli İdare Mahkemesi Başkanı İbrahim Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.