Kırklareli Ticaret Borsası Haberleri

Kırklareli Ticaret Borsası haberleri ve güncel Kırklareli Ticaret Borsası gelişmeleri, Kırklareli Ticaret Borsası ile ilgili tüm video, Kırklareli Ticaret Borsası fotoğrafları ve Kırklareli Ticaret Borsası haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde hayvanların korunmasının herkesin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, itfaiyecilerin özveri ve cesaretlerini vurguladı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Ahilik Haftası vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel’den 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı yayımladı

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ve Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Eser Menüs’ü ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası, arabuluculukta güncel gelişmeler ve TOBBUYUM'un işleyişi üzerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gündem

TOBBUYUM Kırklareli de faaliyete geçti

Gündem

Başkan Altıntel, Erzurum Kongresi’nin 105. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile...

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası ve TKDK iş birliğiyle düzenlenen IPARD 3 2. Çağrı "Çiftçilik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" destek programı...

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Köy-Koop Birliği'nin Olağan Genel Kurul toplantısına katılım sağladı.