Kemal Balaban Haberleri

Kemal Balaban haberleri ve güncel Kemal Balaban gelişmeleri, Kemal Balaban ile ilgili tüm video, Kemal Balaban fotoğrafları ve Kemal Balaban haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, ilçedeki çeşitli kurumları ziyaret ederek, çalışanlara başarılar diledi ve kolaylıklar temenni etti.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Vize Kaymakamı Kemal Balaban, yeni hükümet konağı binasındaki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Eğitim

Vize Anadolu Lisesi öğrencisi Rümeysa Gocuklar, YKS'de elde ettiği başarıyla ilçenin gururu oldu.

Gündem

Kıyıköy Belediye Başkanlığı, Vize İlçesi Kaymakamı olarak atanan Kemal Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Siyaset

AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve ilçe yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vize Kaymakamlığı’na atanan Kemal Balaban’a hayırlı olsun...

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, çalışanlara iyi dileklerini sundu.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, yeni hükümet konağının restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi ve sürecin hızlandırılması talimatını verdi.

Gündem

Kaymakam Kemal Balaban, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vize Kaymakamlığına atanarak 1 Ağustos 2024 itibariyle görevine başladı.