Yayla: “Gaziler Günü’müz Kutlu Olsun” Yayla: “Gaziler Günü’müz Kutlu Olsun”

Vize Kaymakamlığı, Kemal Balaban'ın yeni Kaymakam olarak göreve başladığını duyurdu. 2 Temmuz 2024 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vize Kaymakamlığına atanan Kaymakam Kemal Balaban, 1 Ağustos 2024 tarihinde resmi olarak görevine başladı.

Göreve başlama süreci hakkında açıklama yapan Vize Kaymakamlığı, “Kaymakamımız Sayın Kemal Balaban ilçemizdeki görevine başladı. 02 Temmuz 2024 tarihli yayımlanan Resmî Gazete’de 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Kemal Balaban, 01/08/2024 tarihi itibariyle görevine başladı,” ifadelerini kullandı.

Göreve başlar başlamaz, düzenlenen toplantıda ilçedeki daire amirleri ile bir araya gelen Kaymakam Balaban, kamu kurumları hakkında bilgi aldı. Toplantıda, ilçenin genel durumu ve kamu hizmetleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Daire amirleri ile tanışan Kaymakam Balaban, ilçede yürüteceği çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner