Gündoğdu Haberleri

Gündoğdu haberleri ve güncel Gündoğdu gelişmeleri, Gündoğdu ile ilgili tüm video, Gündoğdu fotoğrafları ve Gündoğdu haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'ı ziyaret ederek başarılar diledi.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’yu ağırladı.

Gündem

Üsküp halkı, A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçı beldede kurulan dev...

Gündem

Vize’de Denizcilik Haftası ve Kabotaj Bayramı'nın 98. yıl dönümü, denize çelenk bırakma töreni, halk dansları gösterileri ve yarışmalarla kutlandı.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nde yaşanan dolu afetinin zararlarının hızla karşılanması için TBMM'ye soru önergesi sundu.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Önceki Dönem İl Başkanı Nevaf Bilek’in kızının düğününe katılarak, çifte mutluluklar diledi.

Gündem

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’te Gürcistan’ı 3-1 yenerek turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı. Milletvekili Gündoğdu, millî takımı tebrik etti.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Pehlivanköy, Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Gündem

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçede düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Fen Bilimleri Okullarının sene sonu festivaline katılarak öğrencilere başarılar diledi.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Geriş ve encümen üyelerini ziyaret etti.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu “Hububat Alım Fiyatları” hakkında açıklamalarda bulundu.