Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Babaeski ilçesine bağlı Pancarköy, Düğüncülü, Sinanlı köyleri ve Büyükmandıra beldesini ziyaret ederek çiftçilerle bir araya geldi. Gündoğdu, ziyaret sırasında tarım sektöründe yaşanan zorlukları ve çiftçilerin yaşadığı mağduriyetleri dinledi.

Milletvekili Gündoğdu, hükümetin tarım sektöründeki sorunlara karşı daha duyarlı olması gerektiğini belirterek, çiftçilere daha fazla destek sağlanması çağrısında bulundu. Ziyaret sırasında, çiftçilerin gübre, mazot ve girdi maliyetlerindeki artışlar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı da dile getirildi. Gündoğdu, tarımın ülke ekonomisi için hayati bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, üreticilere gereken desteğin verilmesi gerektiğini belirtti.

Milletvekili Gündoğdu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Babaeski ilçemizin Pancarköy, Düğüncülü, Sinanlı Köylerimizi ve Büyükmandıra beldemizi ziyaret ederek çiftçilerimizi, üreticilerimizi dinledik. Hükümeti tarım sektöründeki yaşanan sıkıntıların mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi için daha fazla destek vermeye ve çiftçilerimizin sorunlarına kulak vermeye davet ediyorum.”

Başkan Erdem’den SGK İl Müdürüne Ziyaret Başkan Erdem’den SGK İl Müdürüne Ziyaret

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner