Gökhan Yeşil Haberleri

Gökhan Yeşil haberleri ve güncel Gökhan Yeşil gelişmeleri, Gökhan Yeşil ile ilgili tüm video, Gökhan Yeşil fotoğrafları ve Gökhan Yeşil haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Antrenör Gökhan Yeşil, Macaristan'da düzenlenen Üniversiteler Avrupa Oyunları'nda 3. olarak bronz madalya kazanan Şefika Çakal'ı kutladı.

Spor

Kırklareli Taekwondo Antrenörü Gökhan Yeşil, Sivas’ta düzenlenecek Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’na katılacak sporculara başarılar diledi.

Spor

Taekwondo antrenörü Gökhan Yeşil, Sivas’ta düzenlenecek Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’na katılacak sporcularına başarılar diledi.

Gündem

Kırklareli Taekwondo Antrenörü Gökhan Yeşil, Kaan Ali Demir’in sünnet düğününe katılarak bu özel günü aileyle birlikte kutladı.

Gündem

Antrenör Gökhan Yeşil, Tuncay Güçlü'nün torunu Ege Güçlü'nün sünnet düğününe katılarak, bu özel günde sevdikleriyle bir araya geldi.

Spor

Kırklareli'de düzenlenen Okulsporları Küçükler ve Minikler Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarında sporcular, gösterdikleri başarılı performanslarla gurur verdi.