Hikmet Karaman, Moldova ekibi Zimbru'nun teknik direktörü oldu Hikmet Karaman, Moldova ekibi Zimbru'nun teknik direktörü oldu

2024 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası taekwondo müsabakalarında büyük başarılar elde eden Kırklareli'nin gurur kaynağı sporcuları, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu tarafından makamında kabul edildi.

Sporcular, Antrenör Gökhan Yeşil eşliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette, Gençlik Spor İl Müdürü Babuşcu ve Gençlik Spor Şube Müdürü Mustafa Alper Aygün ile bir araya geldi. Müdürler, sporcularla sohbet ederek, kazandıkları başarılar ve disiplinli çalışmaları nedeniyle onları tebrik etti.

Kırklareli'nin spor alanında her geçen gün adından daha çok söz ettirdiğini belirten Babuşcu, sporcuların başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sporcuların uluslararası arenada elde ettikleri dereceler, şehrin spor altyapısına olan katkılarıyla dikkat çekiyor.

Antrenör Gökhan Yeşil ise, genç sporcuların başarısında önemli katkıları olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Sporun ve sporcunun dostu değerli müdürlerimize destekleri ve sağladıkları imkanlar için teşekkür ederiz” dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner