Arı Haberleri

Arı haberleri ve güncel Arı gelişmeleri, Arı ile ilgili tüm video, Arı fotoğrafları ve Arı haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir...

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün düzenlediği törende, ıslah merkezinde yetiştirilen ana arılar arı yetiştiricilerine dağıtıldı.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Yeni Mahalle sakini Cemile Hanım’ın torunu Yunus Eymen’in sünnet törenine katılarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Ulukonak Mahallesi'nde gerçekleşen Özgür ve İzel çiftinin düğününe katıldı.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Kurban Bayramı dolayısıyla belediyeye bayramlaşmaya gelen tüm halka teşekkür ederek, iyi bayramlar diledi.

Gündem

Başkan İlhan Arı, ameliyat sonrası evinde dinlenen Ulukonak Mahallesi meclis üyesi Yaşar Tan'ı ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Asayiş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde arıcılık yapan İskender Yıldırım'a ait 80 kovan arının büyük bölümü henüz belli olmayan bir nedenle telef oldu....

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hemşehrilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Kocahıdır Köyü'nde gerçekleştirilen Yağmur ve Şükür Duasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

BEM-BİR-SEN Kırklareli, İnece Belediyesi memurları için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzaladı.

Siyaset

İnece Belediye Başkanı olan İlhan Arı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, mübarek Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu hemşehrileriyle paylaştı.