Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, İstanbul Orman Bölge Müdürü Celal Pir’i Demirköy Belediye Başkanlığında ağırladı. Görüşmede, ilçenin orman meseleleri ele alındı ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Recep Gün, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’İstanbul Orman Bölge Müdürü Sn. Celal Pir'i Demirköy Belediye Başkanlığında ağırladık. Sn. Bölge Müdürümüz ile ilçemizdeki orman meseleleri ile ilgili görüşmeler yaptık. Kendilerine nazik ziyaretinden ve desteklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim.’’ ifadelerine yer verdi.

Görüşme esnasında, ormanların korunması ve sürdürülebilir yönetimi konularında önemli adımlar atılması gerektiği vurgulandı. Başkan Gün, ilçenin ormanlık alanlarının korunması ve bu alanların daha verimli kullanılması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Celal Pir ise Demirköy'ün doğal güzelliklerine dikkat çekerek, bölgenin orman varlığının korunması ve geliştirilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner