Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir buluşma gerçekleştirdi. Zabıta personelinin şehrin düzenini sağlama konusundaki gayretli çalışmalarına dikkat çeken Başkan Gerenli, teşkilatın büyük bir özveriyle görev yaptığını belirterek tüm ekibe teşekkür etti.

Başkan Gerenli, yaptığı konuşmada, “Zabıta teşkilatımızın 198'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelimizle buluştuk. Görevini büyük bir özveri ve gayretle yerine getiren Zabıta personelimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Buluşmada, zabıta personeline moral veren Başkan Gerenli, şehrin güvenliği ve düzeni için zabıtaların gösterdiği çabaların takdire şayan olduğunu vurguladı. Teşkilatın, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve şehrin genel düzenini korumak adına büyük sorumluluk taşıdığını ifade eden Gerenli, Zabıta Teşkilatı’nın Lüleburgaz’daki başarılı çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner