Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Büyükkarıştıran Belediyesi Toplantı Salonu'nda, Şişecam'ın organizasyonuyla gerçekleştirilen Davranış Odaklı İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısına katıldıklarını açıkladı. Toplantıya sendikanın yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, şube iş sağlığı ve güvenliği sekreterleri ve Cam Grup işyerlerinde sendikayı temsil eden işyeri baş temsilcileri de katılım sağladı.

Çetintaş, toplantının ve yapılan sunumların son derece yararlı olduğunu ifade ederek, ‘’Büyükkarıştıran Belediyesi Toplantı Salonunda, Şişecam'ın organizasyonuyla gerçekleştirilen Davranış Odaklı İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısına Yönetim Kurulumuz, şube başkanlarımız, şube iş sağlığı ve güvenliği sekreterlerimiz ve Cam Grup işyerlerinde bizleri temsil eden işyeri baş temsilcilerimiz ile birlikte katılım sağladık.  Gerçekleştirilen toplantıyı, toplantıda yapılan sunumları ve çalışmaları da son derece yararlı bulduk.

Örgütlü olduğumuz bir şirketin iş sağlığı ve güvenliği konusunda istikrarlı olması, iyileştirme ve geliştirme için irade göstermesi son derece önemlidir. Bizler de bu konuda yapılan ve yapılacak olan tüm çalışmaları, iş kazaları ve iş kazalarında yaşanan can kayıplarının önlenmesi, tümüyle son bulması ve tüm işyerlerinde bu kültürün yerleşmesi için destekliyoruz. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay