Ekolojik Okur Yazarlık Atölyesi Ekolojik Okur Yazarlık Atölyesi

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede gerçekleştirilen özel bir düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Çetin ve Şumnulu ailelerinin değerli evlatları Melisa ve Anıl Sinan’ın düğününde yer alan Başkan Talay, bu özel anlara tanıklık etti ve çifte mutluluklar diledi. Törene Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Tayfur Uygun ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün ile birlikte katılan Talay, hem aileleri tebrik etti hem de genç çifti kutlayarak hayat boyu mutluluk temennilerini iletti.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çetin ve Şumnulu Ailelerinin Kıymetli evlatları Melisa ve Anıl Sinan kardeşlerimizin Düğün törenine Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Tayfur Uygun ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız Enes Aydın Gün ile birlikte katılım sağladık. Değerli ailelerimizi tebrik eder, genç çiftimize mutluluklar dilerim.”

Düğün töreni sırasında Başkan Talay ve diğer katılımcılar, Melisa ve Anıl Sinan çiftine mutluluk dileklerini iletirken, genç çiftin bu önemli gününde onlarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay