Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay ve Belediye Meclis üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan görüşmelerin ardından Çorlu Belediyesi ve Evrensekiz Belediyesi kardeş belediye ilan edildi.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, iki belediye arasında işbirliği ve dayanışmayı artıracak çeşitli projeler üzerinde duruldu. Bu kardeş belediye protokolü, her iki belediye arasındaki ilişkileri güçlendirecek ve çeşitli alanlarda ortak projelerin hayata geçirilmesini sağlayacak. Protokol kapsamında sosyal, kültürel, ekonomik ve altyapı projelerinde işbirliği yapılması hedefleniyor.

Vekil Özkan’dan Topçu Baba Cemevi’ne Ziyaret Vekil Özkan’dan Topçu Baba Cemevi’ne Ziyaret

Evrensekiz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kardeş Belediye Çorlu. Belediye Başkanımız Sn. Birol Özbay ve Belediye Meclis üyelerimiz, Çorlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etmişlerdir. Kendileri ile yapılan görüşmeler sonrasında Çorlu Belediyesi ve Evrensekiz Belediyesi kardeş belediye olarak ilan edilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay