Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mutlu Bal, İlçe Yöneticisi Sıtkı Kaya ve Kırklareli Belediye Meclis Üyesi İsmail Doğan ile birlikte gerçekleştirdikleri alan çalışmaları kapsamında, Topçu Baba Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Orhan Deniz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret, Kırklareli Topçu Baba Cemevi’nde gerçekleşti.

Milletvekili Özkan, toplumun farklı kesimlerinin bir arada, barış ve kardeşlik içinde yaşamasının önemine vurgu yaptı. Özkan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Kırklareli Merkez İlçe Başkanımız Mutlu Bal, İlçe Yöneticimiz Sıtkı Kaya, Kırklareli Belediye Meclis Üyemiz İsmail Doğan ile birlikte gerçekleştirdiğimiz alan çalışmalarımızın bu bölümünde Topçu Baba Kültür ve Sanat Derneği Başkanımız, değerli kardeşim Orhan Deniz ve Yönetimi Kurulu Üyelerini Kırklareli Topçu Baba Cemevi'nde ziyaret ettik. Farklılıklarımızın en büyük zenginliğimiz olduğu bu topraklarda, din, dil, ırk ayrımı yapmadan sonsuza kadar kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi, alakadan dolayı başta kıymetli başkanım olmak üzere, tüm canlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Lüleburgaz’da “En İyi Narkotik Polisi, Anne” Projesi Eğitimi Lüleburgaz’da “En İyi Narkotik Polisi, Anne” Projesi Eğitimi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner