Kırklareli Belediyesi, şehirdeki sorunları çözme konusundaki kararlılığını ve şeffaf yönetim anlayışını bir kez daha vurguladı. Belediye yetkilileri, şehirdeki hiçbir sorunu göz ardı etmediklerini ve tüm problemleri çözebilecek istek ve enerjiye sahip olduklarını belirtti.

Belediye yetkilileri, zamanın en önemli unsur olduğunu ifade ederek, zamanın verimli kullanımı konusunda özen gösterdiklerini ve bu yaklaşımlarını tüm hizmetlerine yansıttıklarını dile getirdi. İnsangücü kapasitesinin yeterli seviyede olduğunu belirten yetkililer, bu kaynağı çevik dönüşüm stratejisiyle etkili bir şekilde yönettiklerini ve bu yaklaşımın iş dünyasında da sıkça kullanıldığını aktardı.

Kırklareli Belediyesi, hizmetlerini liyakat, yeterlilik ve yetenek üçgeninde sunabilmek amacıyla olağanüstü bir performans sergilediklerini ifade etti. Ancak, bazı ekipman ve araç eksikliklerinin mevcut olduğunu kabul eden yetkililer, bu eksiklikleri hızlıca tamamlamak için çözümler ürettiklerini ve bürokratik girişimleri hızlandırarak nitelikli temaslar kurduklarını belirtti.

Doğan Aykurt, Hayatını Kaybetti Doğan Aykurt, Hayatını Kaybetti

Yetkililer, çabalarının karşılığını almaya başladıklarını ve bu süreçte iletişimin, talep etmenin yerel yönetimlerin meziyeti değil, görevi olduğunu vurguladılar. Şu anda eldeki imkanları en makul düzeyde ve fonksiyonel bir işleyişle kullanmaya devam ettiklerini aktaran yetkililer, şehirde dört bir yanda, sokaklarda ve çeşitli alanlarda aktif bir şekilde çalıştıklarını ifade ettiler.

Kırklareli Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına cevap verme ve halkın taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunma konusundaki kararlılığını sürdüreceğini ve hizmet kalitesini artırmak için tüm imkanlarını seferber edeceğini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay