Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği yönetimi, Tuğba ve Cem çiftinin nişan törenine ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadı. Dernek binasında düzenlenen nişan töreni, camia mensuplarının bir araya gelmesine ve mutlu bir atmosferin oluşmasına katkı sağladı.

Dernek yönetimi adına yapılan açıklamada, böylesi mutlu bir olaya ev sahipliği yapmanın ve camianın bir araya gelmesinin önemine vurgu yapıldı. Derneğin her zaman böyle güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğu ifade edilirken, Tuğba ve Cem'in mutluluklarına ortak olmanın bir onur olduğu belirtildi.

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Dün akşam yine Dernek çatımız altında mutlu bir olaya şahitlik etmenin sevincini yaşadık. Sevgili kardeşlerim Tuğba ve Cem'in nişan törenleri çatımız altında düzenlendi. Derneğimizin her zaman böyle güzel etkinlik ve faaliyetlerde Dernek kapılarımızın açık olması camiamızı mutlu ettiği gibi biz de Dernek yönetim kurulu olarak yanlarında olmaktan onur duyuyoruz. Sevgili kardeşlerime mutluluklar dileriz. Allah tamamına erdirsin inşallah.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay