AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Büyükkarıştıran Beldesi'nde 8. Olağan Kongre hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirilen delege seçimlerini başarıyla tamamladı. Seçim süreci, AK Parti İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Belde Başkanı İlyas Ekşioğlu ve parti üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kongreye yönelik çalışmaların hız kazandığı bu süreçte, Büyükkarıştıran Beldesi'nde yapılan delege seçimleri, belde halkı ve parti üyeleri arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Büyükkarıştıran Beldesi'nde düzenlenen delege seçimlerine AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, belde başkanı İlyas Ekşioğlu ve çok sayıda partili katılım sağladı. Seçimlerde partililer, 8. Olağan Kongre'de beldeyi temsil edecek delegeleri belirlemek için oylarını kullandı. Katılımın yüksek olduğu seçimlerde parti üyeleri, demokratik bir ortamda oy kullanarak, kongre sürecine doğrudan katkı sağladılar.

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Edirne'de CHP'li milletvekilinin aracında yüzlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi Edirne'de CHP'li milletvekilinin aracında yüzlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı konuya ilişkin; “Büyükkarıştırın Beldemiz 8. Olağan Kongre hazırlıkları kapsamında; Büyükkarıştıran Delege seçimlerini İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Belde Başkanımız İlyas Ekşioğlu ve Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 8. Olağan Kongre Büyükkarıştıran Beldemiz için hayırlı olsun.” dedi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay