Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Belediye Meclis Üyeleri Özlem Dönmez ve Talat Çömlekçioğlu ile birlikte Şişecam Otomotiv A.Ş Otocam Fabrikası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Şişecam Otomotiv Fabrika Müdürü Ulaş Kaçar ve Otocam Fabrika İşletme Müdürleri Özgür Pişirici ile Mustafa Yağcı tarafından karşılanan heyet, fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı

Başkan Çamlıca, fabrika yöneticilerine samimi karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini ileterek, bölgedeki sanayi kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Ziyaretin, yerel yönetim ile sanayi iş birliğini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi.

Başkan Çamlıca, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Belediye Meclis Üyeleri Özlem Dönmez ve Talat Çömlekçioğlu ile birlikte Şişecam Otomotiv A.Ş Otocam Fabrikası’nı ziyaret ettik. Şişecam Otomotiv Fabrika Müdürü Ulaş Kaçar’a, Otocam Fabrika İşletme Müdürleri Özgür Pişirici ve Mustafa Yağcı’ya samimi karşılamaları için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay