Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören belediye personeli Mücahit Kılıçarslan ve Ercan Yılmaz’ı ziyaret etti. Kılıçarslan, açık kalp ameliyatı geçirirken, Yılmaz ise iş kazası nedeniyle tedavi görüyor. Başkan Bulut, ziyaret sırasında personelin sağlık durumları hakkında yetkililerden ve yakınlarından bilgi aldı.

Başkan Bulut, “Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, açık kalp ameliyatı olan personelimiz Mücahit Kılıçarslan ile daha önce geçirdiği iş kazası nedeniyle tedavisi devam eden diğer personelimiz Ercan Yılmaz’ı ziyaret ederek, durumları hakkında yetkililerden ve yakınlarından bilgi aldık. Değerli personellerimizin sağlık durumlarının iyiye gitmesi, bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Bulut, hastanedeki diğer servislerde yatan vatandaşları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. "Her şeyin başı sağlık" diyerek, vatandaşların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmanın önemine vurgu yaptı.

Şırnak'ta tayini çıkan AFAD personeline plaket verildi Şırnak'ta tayini çıkan AFAD personeline plaket verildi

Hastane personeli ve ziyaret edilen vatandaşlar, Başkan Bulut’un ilgisinden ve desteklerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Başkan Bulut’un bu anlamlı ziyareti, moral kaynağı oldu ve hasta yakınlarına büyük destek sağladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay