Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, şehirdeki önemli ulaşım noktalarından biri olan Bademlik Kavşağı'nda yürütülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek kaydedilen ilerlemeleri gözlemledi. Başkan Bulut, saha ziyareti sırasında yetkililerden çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.

İncelemenin ardından Başkan Bulut, bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet etti. Bu samimi buluşmada, vatandaşların dileklerini ve önerilerini dinleyen Bulut, belediye olarak halkın taleplerine önem verdiklerini vurguladı.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, “Bademlik Kavşağı olarak bilenen kavşakta hayata geçireceğimiz düzenlemenin çalışmalarını yerinde inceleyip, kaydettiğimiz ilerlemeyi gözlemledik. Daha sonra bölgedeki vatandaşlarımızla hem çaylarımızı yudumlayıp sohbet ettik hem de dileklerini ve önerilerini dinledik. Çünkü sizin mutluluğunuz, bizim gururumuz.” ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay