Kübra ve Ulaş Mahmut İyibaş çiftinin Kırklareli'de açtığı Fibonacci isimli işletmenin açılışı, AK Parti teşkilatının geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, parti teşkilatıyla birlikte yeni işletmeye destek verdi ve hayırlı kazançlar diledi.

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, açılış sonrası yaptığı açıklamada, işletmenin Kırklareli ekonomisine ve iş dünyasına önemli katkılarda bulunacağını vurguladı. Kovankaya, “Kübra&Ulas Mahmut İyibaş’ın açmış olduğu Fibonacci işletmesinin açılışına İl Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve teşkilatımız ile katılım sağladık. Rabbim bereketli kazançlar nasip etsin.” işletme sahiplerine destek mesajı verdi.

Kovankaya, açıklamalarında yerel esnafa ve küçük işletmelere verilen desteğin önemine değinerek, bu tür yatırımların şehrin ekonomisine ivme kazandıracağını belirtti. AK Parti teşkilatı olarak girişimciliği teşvik etmek ve yerel işletmeleri desteklemek için her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Fibonacci işletmesinin açılış törenine sadece Bahadır Kovankaya ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı değil, aynı zamanda AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün de katılım gösterdi.

İki aşiretin düğününde paralar havada uçuştu İki aşiretin düğününde paralar havada uçuştu

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner