Kırklareli Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Derya Bulut başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Trakya Belediyeler Birliği, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliği'ne asıl ve yedek üye seçimleri yapıldı.

Toplantıda, ihtisas komisyonlarına havale edilen maddeler görüşüldü. Toplantı sonunda Başkan Bulut, şehrin geleceğine yönelik önemli çalışmaların akıbeti hakkında meclis üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirdi. Ankara'da ilgili bakanlıklar ve resmi kurumlarla yapılan görüşmelerin oldukça yapıcı ve verimli geçtiğini belirten Bulut, Armağan Barajı'ndan şehre su akışının sağlanması, altyapı projelerinin geldiği nokta ve fiili çalışmaların başlayacağı zaman konularında detaylı açıklamalarda bulundu.

Başkan Özalp’ten Vizeli İş İnsanlarına Ziyaret Başkan Özalp’ten Vizeli İş İnsanlarına Ziyaret

Başkan Bulut ayrıca, meclis üyelerini ve Kırklareli halkını, hem A Milli Futbol Takımının 6 Temmuz Cumartesi akşamı Hollanda ile yapacağı karşılaşmayı izlemek için Millet Bahçesi'ne, hem de 7 Temmuz Pazar günü ilimizi ve belediyemizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı karşılamaya davet etti.

Bir sonraki Kırklareli Belediye Meclisi toplantısı, 6 Ağustos Salı günü saat 15:00'da yapılacak. Başkan Bulut, tüm meclis üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek, toplantıyı sonlandırdı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner