Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede düzenlenen anlamlı bir törene katılarak, Şensoy ve Yalçındağ ailelerinin evlatları Selvi ve Kerim’in nişan yüzüklerini taktı. Pınarhisar Mesire Alanı’nda gerçekleşen bu özel buluşmada genç çift, evliliğe ilk adımlarını sevdiklerinin huzurunda atarken, törene katılan davetliler de çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Kadın girişimci 3 bin adet mavi akrep yetiştiriyor Kadın girişimci 3 bin adet mavi akrep yetiştiriyor

Başkan Talay, nişan yüzüklerini takarken genç çifte yönelik yaptığı konuşmada duygu dolu anlar yaşandı. Gençlerin bu heyecanlı gününde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Talay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Şensoy ve Yalçındağ Ailelerinin kıymetli evlatları Selvi ve Kerim kardeşlerimizin evliliğe ilk adımı nişan yüzüklerini Mesire Alanımızda taktık. Sevgili ailelerimizi tebrik eder, kıymetli çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Rabbimden kardeşlerimize iki cihan saadeti dilerim.”

Aile büyüklerinin mutluluğu gözlerinden okunurken, dostlar ve yakın akrabalar bu özel anları coşkuyla kutladı. Başkan Talay, aile bireyleriyle sohbet edip hayırlı dileklerini iletirken, genç çiftin yüzüklerini takarak ilk adımı resmileştirdi.

Selvi ve Kerim çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Talay’a teşekkür ederek, nişan törenlerinin böylesine güzel bir ortamda gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Şensoy ve Yalçındağ aileleri de, çocuklarının mutluluğunu paylaşan tüm misafirlere şükranlarını sundu.

Kaynak: Haber Merkezi