Kırklareli Valisi Uğur Turan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü olarak göreve başlayan Prof. Dr. Rengin Ak’ı Valilik makamında ağırladı. Ziyarette yeni dönemle ilgili karşılıklı temenniler ve iyi dilekler paylaşıldı.
Vali Turan, Rektör Ak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversitenin bilimsel ve sosyal gelişimine sağlayacağı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede, üniversite-şehir iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmalar da ele alındı.
Nazik ziyaretinden dolayı Rektör Ak’a teşekkür eden Vali Turan, Kırklareli Üniversitesi’nin yeni dönemde daha da ileriye taşınacağına inandığını ifade etti.
Rektör Prof. Dr. Rengin Ak ise misafirperverliği dolayısıyla Vali Turan’a teşekkür ederek, üniversitenin kentle uyum içinde gelişmesi için çalışacaklarını belirtti.