Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kelek ve Çevik ailelerinin değerli evlatları Melis ve Uğur'un düğün törenine katıldı. Başkan Talay, düğün töreninde Gençlik Kolları Başkanı Bora Kütükoğlu ile birlikte yer aldı.

Düğün töreninde, Talay ve Kütükoğlu, genç çiftin mutluluğunu paylaşarak, her iki ailenin bu özel gününde yanlarında oldular. Törende yapılan konuşmalarda, Başkan Talay, Melis ve Uğur çiftinin hayatlarının bu yeni döneminde huzur ve mutluluk dolu bir hayat geçirmelerini diledi. Ayrıca, düğün sahiplerinin ailelerine başarılar ve sağlıklar dileyerek, bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Talay, düğün sonrasında yaptığı açıklamada, “Değerli ailelerimizi ve genç çiftimizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamak için buradayız. Kelek ve Çevik ailelerinin bu özel gününde onlarla birlikte olmak, bizim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı. Melis ve Uğur kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum,” dedi.

Tören, yerel halkın ve davetlilerin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Başkan Talay’ın ve Gençlik Kolları Başkanı Bora Kütükoğlu’nun bu anlamlı katılımı, düğün sahipleri ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay