TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi. Başaran Plastiğin Mahmut Erbil Caddesi'nde yeni açmış olduğu Mutlusan elektrik ve aydınlatma sistemleri satış mağazası, düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine katılan Ercan Özalp, işletmenin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, bol kazanç temennisinde bulundu.

Açılış töreninde konuşma yapan Özalp, yeni açılan mağazanın ilçenin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacağını belirtti. Özalp, ‘’Başaran plastiğin Mahmut Erbil caddesinde yeni açmış olduğu Mutlusan elektrik ve aydınlatma sistemleri satış mağazasının açılışını yaptık. İlçemize hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyorum.’’ dedi.

Başkan Özalp, açılış sonrası mağaza yetkilileri ile birlikte mağazayı gezerek, ürünler ve hizmetler hakkında bilgi aldı. İlçeye kazandırılan bu yeni iş yerinin, yerel ekonomiyi canlandıracağını ve vatandaşlara daha fazla seçenek sunacağını belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay