Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı, 2024/2025 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Üsküp Atatürk Ortaokulu ve Üsküp Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul ziyaretleri sırasında öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çallı, eğitim süreci ve okulların durumu hakkında istişarelerde bulundu. Eğitimcilerin görüşlerini dinleyen Başkan Çallı, okulların ihtiyaçları ve eğitim ortamlarının iyileştirilmesi konularında destek vereceklerini ifade etti.

Ziyaretin en anlamlı kısmı ise, ana sınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yaptığı sürpriz oldu. Başkan Çallı, minik öğrencilere kalemlik hediye ederek onların yeni eğitim yılına heyecanla başlamalarına katkı sağladı.

Kırklareli Kampüsü'nde Minikler Satrançla Tanışıyor Kırklareli Kampüsü'nde Minikler Satrançla Tanışıyor

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Çallı, “2024/2024 eğitim-öğretim yılının ilk gününde, geleceğimizin teminatı gençlerimizin yaşadıkları heyecan ve coşkularını yürekten paylaşıyorum. Değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner