Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, evinde yaşadığı talihsiz bir kaza nedeniyle ayağından tedavi gören ve nekahat dönemini evinde geçiren Belediye Meclis Üyesi Hakan Ediş’i ziyaret etti. Ziyarete, Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş de katıldı.

Kırklareli TSO'dan KOBİ'lere Proje Hazırlama Eğitimi Kırklareli TSO'dan KOBİ'lere Proje Hazırlama Eğitimi

Başkan Bulut, Hakan Ediş’in kısa zamanda iyileşmesini ve tekrar aktif yaşamına dönmesini canı gönülden dilediğini belirtti. Başkan Bulut, Hakan Ediş’in belediye çalışmaları ve şehir için önemli bir isim olduğunu vurgulayarak, iyileşme sürecini en iyi şekilde geçirmesi için desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ziyaret sırasında Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş de Ediş’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, moral verdiler.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkanımız Derya Bulut, evinde yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle ayağından tedavi gören ve nekahat dönemini evinde geçiren belediye meclis üyemiz Hakan Ediş'i, Belediye Başkan Yardımcılarımız Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Bulut, Ediş'in kısa zamanda iyileşmesini, tekrar aktif yaşamına ve görevine dönmesini canı yürekten dilediğini ifade ederek, kendisini çok seven Kırklareli halkının da aynı temennide olduğunu vurguladı.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay