Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Yaza Hareketli Giriyoruz" atölyelerinin kapanış törenine katıldı. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, belediye ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yaza Hareketli Giriyoruz" atölyelerinin kapanış ve sertifika törenine katıldı. Törende, sertifikaları Gençlik Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile birlikte dağıtan Başkan Bulut, sporun çocukların gelişimindeki önemini vurguladı.

Başkan Bulut, sporun çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminde büyük bir rol oynadığını belirterek, atölye süresince çocukların gelişimine katkıda bulunan aileleri ve hocaları tebrik etti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde kurulan oyun gruplarını ve spor gösteri alanlarını ziyaret ederek, çocuklar, gençler ve aileleriyle sohbet etti. Başkan Bulut, masa tenisi ve voleybol oynayarak etkinliğe renk kattı ve katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

 Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Belediye Başkanımız Derya Bulut, Belediyemiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yaza Hareketli Giriyoruz" atölyelerinin kapanış ve sertifika törenine katıldı.

Sertifikaları Gençlik Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile birlikte veren Başkan Bulut; sporun çocukların hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, onların gelişimi için emek veren ailelerini ve atölye hocalarını da kutladı.

Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Bulut daha sonra Millet Bahçesi'nde kurulan oyun gruplarını, spor gösteri alanlarını ziyaret ederek, çocuklarla, gençlerle ve aileleriyle sohbet etti. Masa Tenisi ve voleybol oynadı.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay