İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu büyük zaferi Türk milletine armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, Kahraman Türk Ordusu’na ve şehitlerimize olan minnettarlığını dile getirdi.

Başkan Arı, mesajında, “Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve halkım adına kutluyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı günde, milletimizin bağımsızlık mücadelesinde kazandığı zaferin önemine vurgu yapan Başkan Arı, bu zaferin Türk milletinin iradesini, cesaretini ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdiğini belirtti. Arı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, Türk milletinin özgürlüğüne olan inancını ve bağlılığını her daim hatırlatan bir gün olduğunu ifade ederek, bu büyük zaferin kutlu olmasını diledi.

Ev taşımak da 'SERVET' oldu Ev taşımak da 'SERVET' oldu

Haber: H. Murat

Kaynak: İHA