Bal-Göç Trakya Lüleburgaz Derneği, 34 yıl önce Bulgaristan’da Dr. Ahmet Doğan ve dava arkadaşları tarafından kurulan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'nin (HÖH) 27 Ekim seçimlerine APS koalisyonu olarak katılacağını duyurdu. Partinin, Genel Başkan Cevdet Çakırov'un liderliğinde seçime gireceği belirtilirken, seçim pusulasındaki numarasının "13" olduğu vurgulandı.

Bal-Göç Trakya Lüleburgaz yetkilileri, HÖH'nin, Bulgaristan’da yaşayan Türklerin ve yurt dışındaki vatandaşların haklarını savunma konusunda önemli bir rol oynadığını belirterek, partiye tam destek verdiklerini ifade etti. Seçimlerde birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, vatandaşların oylarını "13" numara için kullanmaları gerektiğini dile getirdiler.

Yemek Organizasyonu Düzenlendi Yemek Organizasyonu Düzenlendi

Konuyla ilgili “34 Yıl Önce Bulgaristan’da ,Onursal Başkan Dr .Ahmet Doğan ve dava arkadaşları tarafından kurulan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partimiz  ,Genel Başkanımız Sayın Cevdet Çakırovun liderliğinde 27 Ekim seçimlerine APS koalisyonu olarak katılıyor ve Pusuladaki sayısı “13” tür.” açıklaması yapıldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner