Sendika Üyelerinden Başkan Soysal’a Ziyaret Sendika Üyelerinden Başkan Soysal’a Ziyaret

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Altıntel, tarım sektöründe büyük bir özveriyle çalışan kadın çiftçilerin emeğini ve katkılarını vurgulayarak, onların ülke ekonomisine olan değerli katkılarına dikkat çekti.

“Emeğiyle ülkemiz ekonomisini güçlendiren, sofralarımıza sağlıklı ve kaliteli besinler sunan kadın çiftçilerimizin Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutluyorum” diyen Altıntel, tarımsal üretimin her aşamasında yer alan kadın çiftçilerin toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirtti.

Başkan Altıntel, kadın çiftçilerin desteklenmesinin, tarım sektörünün gelişmesi ve sürdürülebilirliği açısından önemli olduğunu ifade ederek, her birinin kıymetli emeklerinin daha iyi koşullarda değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Kadın çiftçilerin başarısının, ülkenin tarımsal kalkınmasına büyük katkılar sunduğunu belirten Altıntel, tüm kadın çiftçilere bol bereketli ve başarılı bir sezon diledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay