S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Semih Gün ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Özcan, S.S. 269 Sayılı Pınarhisar Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Köse'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında iki kooperatif arasında tarımsal işbirliği ve ortak projeler üzerine görüşmeler yapıldı.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Semih Gün, Salih Köse'nin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Salih Köse ise ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi ile her zaman işbirliğine açık olduklarını ve ortak projelerde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Köse, ayrıca misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Semih Gün, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Doğan Özcan, S.S. 269 Sayılı Pınarhisar Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Köse’yi makamında ziyaret etmişlerdir. Sayın başkana misafirperverliği için teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verildi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner