Kovankaya: “Vatandaşımızın En Yakın Destekçisi” Kovankaya: “Vatandaşımızın En Yakın Destekçisi”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve teşkilat üyeleri, Evrensekiz Beldesi’nin eski Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Nalbant’ın geçtiğimiz dönemlerde Evrensekiz Beldesi’nde yaptığı önemli hizmetler ve beldenin çehresini değiştiren projelerden bahsedildi.

Mustafa Nalbant’ın, vatandaşlara sunduğu kalıcı hizmetlerle Evrensekiz’e büyük katkılar sağladığını vurgulayan AK Parti heyeti, ev sahipliği için Nalbant’a teşekkür etti. Ziyaret, beldenin geleceğine dair sohbetlerle sona erdi.

Ziyaretin ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam, İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı ve Teşkilatımız ile birlikte; Geçtiğimiz Dönemlerde Evrensekiz Beldemizde gerçekleştirmiş olduğu önemli hizmetlerle, kalıcı eserlere imza atan, vatandaşlarımıza sunduğu hizmetlerle Evrensekiz Beldemizin adeta çehresini değiştiren; Önceki Dönem Belediye Başkanımız Mustafa Nalbant'ı ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği için Değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay