AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Alkan, İstanbul Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile 27 Ekim Pazar günü gerçekleşecek 8. AK Parti Babaeski İlçe Kongresi öncesinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Alkan, görüşme sırasında Kandemir’i kongreye davet ettiklerini belirtti.

Erkan Kandemir’in, AK Parti Babaeski Teşkilatı’na başarı dileklerini ilettiğini ifade eden Alkan, kongrenin partinin Babaeski’deki çalışmalarına yeni bir ivme kazandıracağını vurguladı. AK Parti Babaeski İlçe Teşkilatı, kongre hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, partililerin heyecanla kongreyi beklediği belirtildi.

MHP'li Özdemir: "Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat ediyoruz" MHP'li Özdemir: "Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat ediyoruz"

Başkan Alkan konuyla ilgili şunları söyledi:

“İstanbul Millet Vekilimiz, Ak Parti Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ile 27 Ekim Pazar günü yapılacak olan 8. Ak Parti Babaeski Kongresi için fikir alışverişinde bulun Sayın Başkanımızı kongremiz davet ettik bizlere başarılar dilediler.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay