Pınarhisar’da Yaşlılar Gününe Özel Etkinlik Pınarhisar’da Yaşlılar Gününe Özel Etkinlik

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve etkin bir şekilde sunulması amacıyla personel ihtiyaçlarını değerlendirmeye devam ediyor. Destek Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda, başhekimler ve müdürlüğün yönetim ekibi, zoom üzerinden bir araya gelerek Ağustos ayı personel ihtiyaçlarını masaya yatırdı.

Toplantıda, il genelindeki sağlık kuruluşlarının mevcut personel durumu ve ihtiyaçları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Başhekimler, sağlık kuruluşlarındaki mevcut personel durumlarını, yaşanan eksiklikleri ve ihtiyaç duyulan alanları dile getirdi. Bu doğrultuda, sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için gerekli personel planlamaları yapıldı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Destek Hizmetleri başkanlığımız koordinasyonunda, zoom üzerinden başhekimlerimiz ve müdürlüğümüz yönetim ekibi olarak bir araya gelinerek Ağustos ayı personel ihtiyaçları değerlendirilmiş ve bu doğrultuda planlamalar yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner