Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos 2024 Gebe Okulu Eğitimi’ni başarıyla tamamladı. Geleceğin anne ve baba adayları, bilinçli ve sağlıklı bir doğum yapmaları için profesyonel bir ekip tarafından kapsamlı bir eğitim sürecinden geçti.

Hastanede düzenlenen gebe okulunda eğitimler, Kadın Doğum Uzmanı, Eğitici Ebe, Çocuk Hemşiresi, Psikolog, Fizyoterapist ve Beslenme ve Diyetetik uzmanlarından oluşan profesyonel ekip tarafından verildi. Eğitimlerde, doğum öncesi, doğum süreci, doğum sonrası bakım, yenidoğan bebek bakımı ve emzirme gibi konular işlendi. Bu süreçte anne adayları, doğuma hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlanarak ailelerini bu sürece dahil etme şansı buldu.

Eğitim programını başarıyla tamamlayan anne ve baba adaylarına sertifikaları törenle takdim edildi. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, katılımcılara sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci dileyerek, gebe okuluna kayıt olmak isteyen diğer anne adayları için başvuruların devam ettiğini belirtti.

Çocuklarda çağın tehlikesi obezite: Dijitalleşmeyi avantaja çevirin Çocuklarda çağın tehlikesi obezite: Dijitalleşmeyi avantaja çevirin

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner