Vize Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri, Perili Orman isimli filmin gösterimi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu gecede çocuklar için özel olarak seçilen film, büyük ilgi gördü. Sinema gecesine katılanlar, bu güzel etkinlik için Belediye Başkanı Ercan Özalp’e teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Ercan Özalp, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür ederek, 14 Ağustos’a kadar her hafta Çarşamba günleri belirlenen filmlerin tören alanında halka sunulacağını duyurdu. Açık Hava Sinema Geceleri, yaz akşamlarını renklendirmek ve ilçe halkına keyifli vakit geçirme fırsatı sunmak amacıyla devam edecek.

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediyemiz tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri kapsamında Perili Orman isimli ilk film gösterimi gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu gecede çocuklarımıza özel gösterilen film için sinema gecesine katılım sağlayanlar Belediye Başkanımız Ercan Özalp'e bu güzel etkinlik için teşekkür ettiler.14 Ağustos'a kadar her hafta Çarşamba günleri belirlenen filmler ilçemiz tören alanında değerli halkımıza sunulacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Yoğurt dolu tepsiye kafalarını sokup altın aradılar Yoğurt dolu tepsiye kafalarını sokup altın aradılar

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner