Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Vize Sosyal Hizmet Merkezi ve Vize Toplum Destekli Polislik Hizmetleri işbirliğiyle 24 Temmuz 2024 tarihinde Vize Bereket Cami’nde kursa devam eden çocuklara yönelik önemli bir eğitim gerçekleştirdi. Görevli personel tarafından verilen eğitimlerde “Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık ve Dijital Bağımlılık” konularında bilgilendirme yapıldı.

Kırklareli Ülkü Ocakları’ndan Sünnet Düğününe Katılım Kırklareli Ülkü Ocakları’ndan Sünnet Düğününe Katılım

Eğitimlerde çocuklara akran zorbalığının tanımı, çeşitleri ve nasıl başa çıkılacağı anlatılırken, siber zorbalık ve dijital bağımlılığın zararları hakkında da detaylı bilgiler verildi. Eğitimin amacı, çocukların bu tür olumsuzluklarla karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiği konusunda bilinçlenmelerini sağlamak ve dijital dünyayı daha güvenli kullanmalarına yardımcı olmaktı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Vize Sosyal Hizmet Merkezi ve Vize Toplum Destekli Polislik Hizmetleri işbirliğiyle 24.07.2024 tarihinde Vize Bereket Cami’nde kursa devam eden çocuklara yönelik görevli personelimiz tarafından “Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık ve Dijital Bağımlılık” eğitimleri verildi.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay